logo fietsen devos

Fietsleasing voor bedrijven

Wie met de fiets rijdt is vaker op tijd, arriveert bovendien steeds lekker fit en met een fris hoofd. Regelmatige fietsers zijn gezonder en vertonen daardoor een lager absenteïsme. Maar er is meer dan dat.

Meer tijd om te genieten

Naar het werk fietsen betekent tijd winnen. In stedelijke omgeving is de fiets vaak sneller dan de auto, en je weet op voorhand hoe lang je onderweg zal zijn. Bewegen is leuk, en geeft je een goed gevoel. Meer tijd om te genieten dus.

Gezondheid door naar het werk te trappen

Fietsen is goed voor de gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat regelmatig fietsen de levensverwachting bevordert en het aantal ziektedagen verlaagt. Je wordt er ook aantoonbaar slanker van. Door af toe naar het werk te fietsen is sport niet langer een noodzaak om fit te blijven.

Gezondere, blijere medewerkers die beter op tijd komen. Besparen op parkeer- en autokosten. Een groener en vriendelijker imago. Een competitief voordeel bij het aantrekken en behouden van talent. Dat is wat u bereikt als u binnen uw organisatie bedrijfsfietsen via fietsleasing aanbiedt. De overheid helpt daarbij nog extra met fiscale voordelen, zowel voor de werkgever als voor de werknemer.

Fietsen Devos begeleidt uw bedrijf van A tot Z bij het realiseren van het ideale fietsplan.

Hoe zou het zijn, mocht je als werkgever een fiets naar keuze kunnen aanbieden aan je medewerkers en dit volledig kostenneutraal voor jou als werkgever?

Naargelang de voorkeur van de werkgever kan een bedrijfsfiets bovenop het loon worden gegeven of in de vorm van een kostenneutrale loonruil (onder bepaalde voorwaarden). Dat betekent dat de medewerker bruto centen inlevert om de fiets te betalen. In vergelijking met een persoonlijke aankoop, los van het werk, is dat 25 tot 35% goedkoper.

Met welke leasingmaatschappijen werken we samen?

Wij werken samen met B2Bike, Lease-a-Bike, KBC fietsleasing, O2O, Cyclis Bike Lease, VDW Lease, CTEC Leasing en MHC.

Fiscaal gunstig

Eigenlijk zijn er zo al voldoende goede redenen om bedrijfsfietsen het overwegen waard te maken. De fiscus doet er nog een schepje bovenop: Bedrijfsfietsen en alles wat erbij hoort zijn 100% fiscaal aftrekbaar. Ze mogen gecumuleerd worden met fietsvergoeding en met een firmawagen. Voor het personeelslid is de bedrijfsfiets geen belastbaar voordeel. Op het woon-werk verkeer dat met de bedrijfsfiets wordt afgelegd zijn geen sociale bijdragen verschuldigd.

Bij Fietsen Devos specialiseren we ons in fietsleasing en fietsaankoop voor bedrijven. Wij ontzorgen uw bedrijf in uw ideale fietsplan.

Interesse? Contacteer ons

Voor meer info geef hieronder uw gegevens in en dan contacteren wij u.