logo fietsen devos

Fietslease

Wie met de fiets rijdt is vaker op tijd, arriveert bovendien steeds lekker fit en met een fris hoofd. Regelmatige fietsers zijn gezonder en vertonen daardoor een lager absenteïsme. Maar er is meer dan dat.

Meer tijd om te genieten

Naar het werk fietsen betekent tijd winnen. In stedelijke omgeving is de fiets vaak sneller dan de auto, en je weet op voorhand hoe lang je onderweg zal zijn. Bewegen is leuk, en geeft je een goed gevoel. Meer tijd om te genieten dus.

Gezondheid door naar het werk te trappen

Fietsen is goed voor de gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat regelmatig fietsen de levensverwachting bevordert en het aantal ziektedagen verlaagt. Je wordt er ook aantoonbaar slanker van. Door af toe naar het werk te fietsen is sport niet langer een noodzaak om fit te blijven.

Fietsleasing voor bedrijven

Gezondere, blijere medewerkers die beter op tijd komen. Besparen op parkeer- en autokosten. Een groener en vriendelijker imago. Een competitief voordeel bij het aantrekken en behouden van talent. Dat is wat u bereikt als u binnen uw organisatie bedrijfsfietsen via fietsleasing aanbiedt. De overheid helpt daarbij nog extra met fiscale voordelen, zowel voor de werkgever als voor de werknemer.

Fietsen Devos begeleidt uw bedrijf van A tot Z bij het realiseren van het ideale fietsplan.

Hoe zou het zijn, mocht je als werkgever een fiets naar keuze kunnen aanbieden aan je medewerkers en dit volledig kostenneutraal voor jou als werkgever?

Naargelang de voorkeur van de werkgever kan een bedrijfsfiets bovenop het loon worden gegeven of in de vorm van een kostenneutrale loonruil (onder bepaalde voorwaarden). Dat betekent dat de medewerker bruto centen inlevert om de fiets te betalen. In vergelijking met een persoonlijke aankoop, los van het werk, is dat 25 tot 35% goedkoper.

Bij Fietsen Devos specialiseren we ons in fietsleasing en fietsaankoop voor bedrijven.

Interesse? Contacteer ons

Fietsleasing voor iedereen

Dure E-bikes nu voor iedereen betaalbaar

De trend in de fietswereld het plezier van E-bikes is nu voor iedereen betaalbaar. De drempel, vaak de prijs, is voor vele fietsers te hoog om een E-bike aan te schaffen, dat wordt door het concept van Fietsen Devos weggenomen. Door Fietsen Devos zijn E-bikes nog aantrekkelijker geworden om aan te schaffen voor het woon en werkverkeer, maar ook bijvoorbeeld voor studenten en “jonge ouderen”.

Een unieke service in de fietswereld

Elke fietser kan sneller een E-bike, stadsfiets of racefiets aanschaffen gezien de grote voordelen, optimale service en lage maandelijkse kosten. Door Fietsen Devos beschikt u altijd over het nieuwste materiaal en de beste service en kunt u volledig genieten van het fietsen. Een service abonnement voor de periode van 4 jaar met de mogelijkheid om na 3 jaar om te ruilen. Een gebruikersgemak voor een klein bedrag per maand. Volledige service, onbezorgd fietsen en dat alles zonder onverwachte kosten.

Interesse? Contacteer ons

 

Voor meer info geef hieronder uw gegevens in en dan contacteren wij u.