logo fietsen devos

Shimano Service Center

 

 

BOEK HIER ONLINE JE HERSTELLING OF WINKELBEZOEK

online reparatie/winkel planner

De vernieuwing in fietsland gaat steeds verder. Kijk alleen al naar de snelle opmars van elektronisch schakelen op racefietsen en mountainbikes en de komst van gravelspecifieke componenten. Voor maximale sportprestaties is goed onderhoud onmisbaar. Als Shimano Service Center is Fietsen Devos de specialist in service en reparatie. Onze mensen zijn bekend met de nieuwste technologieën en trends. Zij geven je mountainbike, racefiets, cyclocrosser of gravelbike de professionele aandacht die je zoekt.

Werkplaatsplanning

Jouw reparatie kan je hier online inplannen in onze eigen werkplaatsplanning. Tijdens het hoogseizoen wordt het weleens drukker in de werkplaats. Gelieve hier rekening mee te houden aub en tijdig je herstelling in te plannen. Bij dringende herstellingen is het altijd opportuun om telefonisch de drukte in de werkplaats en de haalbaarheid van de servicetermijn te checken.

Fietsservice van wereldklasse

Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit.

Betrouwbare kwaliteit
Je bent ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is na een servicebeurt bij Fietsen Devos. Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets.