logo fietsen devos

Promoties bij Fietsen Devos!

Promoties bij Fietsen Devos!

Geniet van uitzonderlijke kortingen bij Fietsen Devos! Tot -30% op geselecteerde Racefietsen, Mountainbikes, Gravelbikes, eBikes & veel meer! Bovendien staat de fietskledij aan een gigantische promotie van tot wel -70% op geselecteerde stukken! Het moment om eens te komen kijken want OP=OP. Enkele highlights:

Cannondale Scalpel HT: Een compleet nieuw soort XC-hardtail, speciaal gemaakt om bergop en bergaf te domineren en je regelrecht naar het podium te katapulteren.

Topstone Carbon: De beste gravelbike voor overal, van gravelwegen tot singletracktrails. Met de grip en het comfort van de Topstone Carbon gravelbike liggen alle wegen voor je open.

KTM Custom: We hebben KTM mountainbike en gravel frames custom opgebouwd met een fijne selectie onderdelen. Van elektronische Sram GX AXS tot Classified Powershift. En dat aan een zeer scherpe prijs!

Tern GSD Cargobike: Met een maximaal toelaatbaar gewicht van 200 kg zijn de GSD Cargobikes in staat om uw auto te vervangen. U kunt er tegelijkertijd twee kinderen plus boodschappen of een heleboel bagage op vervoeren, maar hij is even lang als een normale fiets. Bij aankoop van een Tern GSD Cargobike krijg je een uitgebreide accessoire bundel er gratis bij!

Cannondale Speedpedelecs: Een robuuste, comfortabele e-bike voor high-speed transport en woon-werkverkeer. Door zijn off-road dna is hij gebouwd voor de slechtste wegen die de stad te bieden heeft.

Fietskledij in promotie: Er zijn kortingen tot -70% op geselecteerde fietskledij. Niet alles staat online dus kom best een bezoekje brengen aan de winkel voor de juiste maat te vinden!

Oakley Eyewear: Ook de Oakley fietsbrillen staan in promotie tot -35%. Vervolledig je nieuwe fietsoutfit met matching fietsbril!

Pirelli Racebanden: Nu zijn er speciale acties op alle Pirelli P zero Race en Cinturato Velo TLR koersfietsbanden. Hoogtijd om nieuw rubber te leggen! Heb je voor de komende wintermaanden de juiste banden voorzien? De Pirelli P ZERO 4 season gaat nu van 75 euro naar 65 euro. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste fietsband? Kom langs naar de winkel en wij helpen u graag verder!

 

 

Andere blogberichten