logo fietsen devos

Vossies Famous Testfest @ Strade Vive Bikefest

Vossies Famous Testfest on road!!!

We zijn bijzonder blij dat we terug een opkomend testevent mogen aankondigen! We ontvangen jullie graag om de vetste mountain-, gravel-, en e-mtb bikes te komen uittesten op een uitdagend parcours.

WAAR? Op locatie op ons Strade Vive Bikefest @ de Porcherie in Sint-Eloois Vijve.

HOE? Schrijf je in, boek je tijdslot en boek je testbike. Wij zorgen voor de ontvangst, zetten je testbike met jouw pedalen en fietspositie voor je klaar en testen maar. TEST, RIDE then DECIDE!

WAT?   Scalpel HT Kom alles te weten over de nieuwe hardtail van Cannondale en vooral test hem zelf uit. Test de hardtail die meer te bieden heeft, die explosieve aanzet, dat vederlichte gevoel bergop, ervaar het beste wat er momenteel op de markt is.

De Scalpel Si ; Dit is de ultieme XC-fullsuspension racebike. Baanbrekende vering, een agressieve geometrie, het gewicht van een veertje: de Scalpel laat je vliegen.

De Moterra NEO ; een volgeveerde e-mountainbike die gemaakt is om grenzen te verleggen. Met zijn intuïtieve handling en Bosch CX 750 aandrijfsysteem voor soepele power en een groot bereik is alles mogelijk.

De Topstone Carbon ; Op de weg Naast de weg Elke weg Deze fietsen zijn gebouwd om je voorbij het verharde en voorspelbare te brengen. Ontdek onze Gravelbike met achtervering, SmartSense radar & verlichting, draadloos schakelsysteem en carbon wielen

Schrijf je in, boek je tijdslot en boek je testbike.

Check nadien je mailbox of je reservatie goedgekeurd is.

Let op plaatsen zijn beperkt en enkel na bevestiging van je reservatie ben je zeker van je testfiets!

Ontvang met deze inschrijving een mooie deal bij aankoop van een fiets, richt je hiertoe tot het personeel van Fietsen Devos op Strade Vive Bikefest.

 

Details

datum:
04/03/2023 09:30 - 15:00
locatie:
de Porcherie, Grottelaan 1, 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve)
deelnameprijs:
Gratis

Vossies Famous Testfest

  • naam en voornaam
  • gsm nummer
  • noteer geldig email adres, reservatie van jouw testfiets wordt hierop bevestigd
  • noteer jouw maat van fiets of indien onbekend lichaamslengte
  • selecteer hier jouw testfiets
  • selecteer hier het tijdslot wanneer je wilt testrijden

Andere evenementen