logo fietsen devos

Vossies Famous Testfest

Vossies Famous Testfest powered by BIANCHI

We zijn bijzonder blij dat we terug een opkomend testevent mogen aankondigen! We ontvangen jullie graag om de vetste mountainbikes, racefietsen,  gravelbikes , en e-mtb te komen uittesten op een uitdagend parcours.

WAAR? @Fietsen Devos, Posterijstraat 11 in Sint-Eloois Vijve.

HOE? Schrijf je in, boek je tijdslot en boek je testbike. Wij zorgen voor de ontvangst, zetten je testbike met jouw pedalen en fietspositie voor je klaar en testen maar. TEST, RIDE then DECIDE! We gidsen jullie in groep op verschillende tijdslots op een gepast uitdagend parcours waar je alle capaciteiten van de fiets kunt ontdekken.

WAT?   Bianchi Oltre ; We zijn bijzonder trots dat we de gloednieuwe Oltre lijn van Bianchi kunnen presenteren en vooral jullie kunnen laten testen tijdens dit exclusieve event! Voor diegene die steeds vooraan het peleton postvatten heeft Bianchi deze Oltre lijn bedacht. Super aerodynamisch en toch voorzien van het nodige comfort via z’n countervail technologie. De moeite waard om eens uit te testen! Deze Oltre lijn kunnen jullie uittesten in volgende 3 modellen: Oltre RC, Oltre Pro en Oltre Comp

De e-mtb Bianchi e-Vertic FX nu uitgerust met het gloedniewwe Bosch Smart Systeem met een batterij van 750Wh. Gelijk wat voor parcours je voorgeschoteld wordt deze Bianchi loodst je overal veilig over. Uitstekende handling en perfecte balans! De e-mtb’s van Bianchi zijn in 3 modellen uit te testen; e-Vertic Fx Typee-Vertic Fx Type Pro en e-SUV

Scalpel HT Kom alles te weten over de nieuwe hardtail van Cannondale en vooral test hem zelf uit. Test de hardtail die meer te bieden heeft, die explosieve aanzet, dat vederlichte gevoel bergop, ervaar het beste wat er momenteel op de markt is. Let op beperkt aanbod testfietsen; snel boeken is de boodschap!

De Scalpel Si ; Dit is de ultieme XC-fullsuspension racebike. Baanbrekende vering, een agressieve geometrie, het gewicht van een veertje: de Scalpel laat je vliegen. Let op beperkt aanbod testfietsen van Cannondale; snel boeken is de boodschap!

De Topstone Carbon ; Op de weg Naast de weg Elke weg Deze fietsen zijn gebouwd om je voorbij het verharde en voorspelbare te brengen. Ontdek onze Gravelbike met achtervering, SmartSense radar & verlichting, draadloos schakelsysteem en carbon wielen. Let op beperkt aanbod testfietsen van Cannondale; snel boeken is de boodschap!

De Moterra NEO ; een volgeveerde e-mountainbike die gemaakt is om grenzen te verleggen. Met zijn intuïtieve handling en Bosch CX 750 aandrijfsysteem voor soepele power en een groot bereik is alles mogelijk. Let op beperkt aanbod testfietsen van Cannondale; snel boeken is de boodschap!

Schrijf je in, boek je tijdslot en boek je testbike. Check nadien je mailbox of je reservatie goedgekeurd is.

 

Let op plaatsen zijn beperkt en enkel na bevestiging van je reservatie ben je zeker van je testfiets! De dag zelf nog een testrit doen zonder voorinschrijving is mogelijk maar dan afhankelijk van de beschikbare testfietsen. Op voorhand inschrijven is een zekerheid!

Ontvang met deze inschrijving een mooie deal bij aankoop van een fiets, richt je hiertoe tot het personeel van Fietsen Devos. Kies je een stockfiets uit dan wordt het helemaal te gek en pak je kortingen tot 25% met gratis accessoires!

 

Details

datum:
07/10/2023 09:00 - 14:00
08/10/2023 09:00 - 14:00
locatie:
Fietsen Devos, Posterijstraat 11, 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve)
deelnameprijs:
Gratis

Vossies Famous Testfest

  • naam en voornaam
  • gsm nummer
  • noteer geldig email adres, reservatie van jouw testfiets wordt hierop bevestigd
  • noteer jouw maat van fiets of indien onbekend lichaamslengte
  • selecteer hier jouw testfiets
  • selecteer hier welke testdag je wilt testrijden
  • selecteer hier het tijdslot wanneer je wilt testrijden

Andere evenementen