logo fietsen devos

Strade Vive Bikefest

Iedere mountainbiker, iedere wielertoerist die ook nog maar een beetje denkt te kunnen fietsen moet gewoon aanwezig zijn op HET wielerevent van het jaar ‘Strade Vive Bikefest’. Sint-Eloois-Vijve wordt voor 1 dag het mekka voor de fietsliefhebber met een gloednieuw wielerevent met een frisse, sportieve en ludieke insteek. Geen gewone toertocht, maar een all-in formule die sport, fun en party combineert!

Mountainbike 35-52-75km

Een mountainbiketocht die echt het woord mountainbike waard is! Geen bestaand Bloso parcours die we eventjes afhaspelen, maar tal van nieuw te ontdekken singletracks in en rond de omgeving van Waregem. Het parcours ligt bezaaid met technische uitdagingen voor de diehard fans maar telkens met een soft shortcut voor diegene die nog adem willen over hebben tijdens afterparty ;). De marathon fans kunnen zicht uitleven op de 75km die na de technische uitdagingen ook nog de hoogtemeters in hun benen krijgen met een fantastische passage in Bouvelobos.

Cyclo 67-108km

De cyclotocht is een combinatie van snelle stukken waar je in pelotonnekes snoeihard kan gaan (of uit de wind kan genieten) en mooie Vlaamse wegen met fantastische vergezichten. Je zou versteld staan hoe mooi onze streek is en wat het allemaal te bieden heeft op de koersfiets. De Vlaamse Ardennen liggen hier voortdurend te lonken … De 108km kent talrijke bekende passage van onze voorjaarsklassiekers.

VOSSIES FAMOUS TESTFEST

Een bikefest is geen bikefest zonder dat je kunt kwijlen van nieuwe fietsen.  Meer zelfs nog tijdens het event heb je de mogelijkheid om de laatste nieuwe gravelbikes,  mountainbikes en e-mtb’s uit te testen op een vooraf uitgestippeld parcours. Waan je zelf een prof met een vederlichte racer onder je kont en vooral test dit uit in ideale omstandigheden. VOSSIES FAMOUS TESTFEST on the road! Schrijf je hier apart in, boek je testfiets en boek je tijdslot. Ter plaatse inschrijven kan ook maar dan volgens beschikbaarheid van de testfietsen, vooraf inschrijven is een zekerheid!

BIKEFEST

Op de site en onderweg zullen verschillende toonaangevende merken aanwezig zijn met een demobooth. Cannondale, Bianchi, Specter, Fizik, Crankbrothers, Shimano, WCup, SIS, Cliff, Redbull, Oakley en Muc-Off maken er samen met jou een echt bikefest van met demo’s, shows en tests van hun laatste nieuwigheden.

STRADE BIANCHI

Na inspanning komt ontspanning! Sit back and relax! Eet een hapje, neem uwe Kwaremont bij de hand en supporter voor je wielergoden tijdens één van de meest memorabele voorjaarklassieker van het jaar STRADE BIANCHI op groot scherm. Na de finale (en enige Kwaremonts later) barst de sfeer open in een afterparty waar je de rest van het jaar nog zult van klappen.

STRADE VIVE BIKEFEST op 4 MAART

Tickets inclusief:
.

Fietsen Devos Goodiebag (bij voorinschrijving)

Koffie bij aanvang tocht

Bevoorrading met onder andere WCup, SIS en Cliff

Uitgepijlde routes (GPX verkrijgbaar)

Fietsen Devos pechdienst on the road

Shimano hersteldienst op de stop

Redbull on the go

geanimeerde stops met DJ booths

Beveiligde fietsparking

Professionele bikewash powerd by Karcher en Muc-off

gratis deelname Vossies Famous Testfest

gratis bikefest met demobooths

Strade Bianche op groot scherm

Hotdog

Kwaremont

Ijsje

‘de Porcherie’ afterparty

.

Early bird prijs  €10* + servicekosten. (tot 04/02/2023)
Iedere voorinschrijving ontvangt een goodiebag met bidon, samples en gadgets!
Tickets zijn op de dag zelf nog inruilbaar voor een andere afstand of type
.
Tickets STRADE VIVE BIKEFEST online op WWW.MYTICKETSHOP.BE
*Op de dag van het event wordt er bij bewijs van lidmaatschap Cycling Vlaanderen €2 teruggegeven

Details

datum:
04/03/2023 08:30 - 23:00
locatie:
de Porcherie, Sint-Eloois-Vijve
deelnameprijs:
early bird tarief 10€ , tickets op www.myticketshop.be of fysiek in de winkel of aanvragen per mail / contactformulier

Andere evenementen