logo fietsen devos

Opendeurweekend Fietsen Devos

Voor elk wat wils! Op zoek naar goede betrouwbare e-bike die geknipt is voor jou? Maar je ziet het bos door de bomen niet en wil een correcte, eerlijke, duidelijke uitleg? Of op zoek naar exclusieve koersfiets of mountainbike? WE HAVE IT!

In tijden van schaarste en lange levertermijnen hebben wij geanticipeerd op de situatie en gehamsterd! We hebben voldoende voorraad ingekocht om jullie snel aan het fietsen te krijgen. Momenteel hebben we ruime voorraad en nog heel wat in onze backorders maar wat de toekomst brengt is in deze dagen nooit zeker. Profiteer daarom van ons opendeurweekend om jouw fiets tegen betere voorwaarden vast te leggen en zo vandaag zeker te zijn van een nieuwe fiets.

We presenteren heel wat NIEUWS:

Bianchi e Omnia urban e-bikes

Bianchi Specialissimma lichtgewicht racefiets

Bianchi Arcadex gravelbike

Cannondale Adventure Neo urban e-bikes

Cannondale Scalpel SE mountainbike

M1 Sterzing Evolution Speedpedelec

M1 Spitzing Evolution Bobby Root speedpedelec mountainbike

KTM Macina City ABS urban e-bikes

Tern GSD S00 mini urban cargo e-bike

We helpen je graag verder met een uitgebreide uitleg en maken je het kiezen gemakkelijk. Alle fietsen staan trouwens klaar om te onderwerpen aan een uitgebreide test.

Geniet in onze ruime en gezellige winkel met koffiecorner waar BELEVING centraal staat. Volg de koers Paris Nice live op GROOT SCHERM!

Bij aankoop bovenop de betere condities ontvang je een GRATIS GOODYBAG!

Om alles volledig coronaproof te laten verlopen werken we graag met inschrijvingen zodat we kunnen ingrijpen bij teveel bezoek. Schrijf je daarom op voorhand in op één van onze opendeurdagen en wij ontvangen je met plezier.

Details

datum:
13/03/2021 09:00 - 17:00
14/03/2021 09:00 - 17:00
locatie:
Fietsen Devos, Posterijstraat 11, 8793 Sint-Eloois-Vijve
deelnameprijs:
GRATIS

Opendeurdagen