logo fietsen devos

Vossies Famous Testfest

SAVE THE DATE!!!

Vrijdag 28/01 (Nightride), Zaterdag 29/01 en Zondag 30/01

We zijn bijzonder blij dat we terug een opkomend testevent mogen aankondigen! Het laatste weekend van januari ontvangen we jullie graag om de vetste offroad bikes te komen uittesten op een uitdagend parcours. Vanaf de winkel zetten we verschillende testparcours uit voor mountainbike (+/-20km) en gravel (+/-30km) die je begeleidt in groep kunt rijden. Schrijf je in, boek je tijdslot en boek je testbike. Wij zorgen voor de ontvangst, zetten je testbike met jouw pedalen en fietspositie voor je klaar en testen maar. TEST, RIDE then DECIDE!

We zijn ook bijzonder trots dat we als Cannondale Pilot Store de nieuwe lancering van de Scalpel HT extra in de verf kunnen zetten met dit testevent. Kom alles te weten over de nieuwe hardtail van Cannondale en vooral test hem zelf uit. Test de hardtail die meer te bieden heeft, die explosieve aanzet, dat vederlichte gevoel bergop, ervaar het beste wat er momenteel op de markt is.

Gravel is bijzonder ‘hot’ en niet meer weg te denken in de offroad scene. Vandaar schotelen we jullie ook een mooie selectie gravelbikes voor die zullen klaar staan om aan de tand te voelen op een mooi uitdagend gravel parcours. De Cannondale Topstone Carbon mag natuurlijk niet ontbreken, deze vormt de ultieme samensmelting van snelle racefietsen, comfortabele endurance-fietsen en ultralichte dubbelgeveerde mountainbikes. Al die kennis is nu verzameld in een exceptionele machine die ontworpen is voor maximaal rijplezier op plaatsen waar de meeste gravelbikes niet eens kunnen komen, of voor optimaal comfort op iets rustiger terrein. Ook heeft Cannondale met de Supersix SE en Supersix CX de legendarische prestaties van de SuperSix Evo ontketend om het crossparcours te domineren en over graveltracks te scheuren. Soepeler, strakker en met meer mogelijkheden dan ooit – offroad is zonet sneller geworden en dit door jou nu uit te testen!

Daarbovenop voegen we ook een selectie elektrische varianten toe om offroad mee te kunnen gaan testen. In onze testvloot hebben we ook de Habit Neo en Moterra Neo toegevoegd, als ook voor gravel de Topstone Neo SL en Topstone Neo Carbon .

Schrijf je in, boek je tijdslot en boek je testbike.

Check nadien je mailbox of je reservatie goedgekeurd is.

Let op plaatsen zijn beperkt en enkel na controle van beschikbaarheid testbikes ben je zeker van je afspraak!

Op vrijdag 28/01 om 19u is er ook een nightride waarbij je de fietsverlichting van GLOWORM kunt uittesten met of zonder een testbike. Je kunt dus EN testbike boeken EN fietsverlichting uittesten tijdens deze nocture, MAAR deelnemen met je eigen bike en eigen verlichting kan natuurlijk ook! We vertrekken gezamelijk om 19u aan de winkel voor een offroad rit (gravel en mtb samen) op een uitdagend en leuk parcours. Nadien FREE dreupels en pain saucisse in de winkel om ons terug op te warmen 😉

Ontvang met deze inschrijving een goodiebag ter waarde van 20€ en een mooie deal bij aankoop van een fiets.

 

Details

datum:
28/01/2022 19:00 - 22:00
29/01/2022 08:00 - 18:00
30/01/2022 08:00 - 18:00
locatie:
Fietsen Devos, Posterijstraat 11, 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve)
deelnameprijs:
5

Offroad Testevent

  • naam en voornaam
  • gsm nummer
  • noteer geldig email adres, reservatie van jouw testfiets wordt hierop bevestigd
  • noteer jouw maat van fiets of indien onbekend lichaamslengte
  • selecteer hier jouw testfiets
  • selecteer hier het tijdslot wanneer je wilt testrijden
  • Deelnameprijs
  • 0,00 €