logo fietsen devos

Everyday Black Friday

Op zoek naar een nieuwe fiets? Now is the perfect time! Onze Black Friday actie wordt verlengd tot het einde van het jaar! Met kortingen tot -30% op geselecteerde Racefietsen, Mountainbikes, Gravelbikes, eBikes & nog veel meer!  Breng een bezoekje aan de winkel of kijk op onze site en ontdek de promoties!

Let op: OP=OP

Enkele Highlights:

Cannondale Scalpel Carbon 4: Dit is de ultieme XC-fullsuspension racebike. Baanbrekende vering, een agressieve geometrie, het gewicht van een veertje: de Scalpel laat je vliegen.

Cannondale Scalpel HT 2: De hardtail die meer te bieden heeft, die explosieve aanzet, dat vederlichte gevoel bergop, ervaar het beste wat er momenteel op de markt is.

Cannondale Trail SL 3: De Trail is gebouwd voor de offroad wegen, maar kan overal uit de voeten. Rij je voor de eerste keer op een mountainbike of wil je bij je volgende avontuur verder weg van huis? De handgebouwde aluminium frames van de Trail zijn uitgerust met uitgekiende componenten waardoor deze mountainbikes het complete, trail-ready pakket aan boord hebben!

Bianchi Specialissima Ultegra Di2: De Specialissima Ultegra Di2 is een superlichte topfiets afgemonteerd met de beste onderdelen voor topperformance! Met de schokabsorberende Countervail carbon frame is er ook genoeg comfort voor lange dagen in het zadel.

Cannondale Topstone Carbon 2 L: Op de weg, Naast de weg, Elke weg! De Topstone Carbon is gebouwd om je voorbij het verharde en voorspelbare te brengen. Ontdek onze Gravelbike met achtervering en SmartSense radar & verlichting.

KTM Wildcat 24: Onze kleine fietsertjes kunnen ook meegenieten van de Black Friday acties! Mooie kortingen op de kwaliteitsvolle KTM kinderfietsen. Kom ze ontdekken!

Tern GSD longtail nu met 10% tegoedbon;  tot 720€ voor gratis onderdelen en accessoires

Oakley fietsbrillen gaan de deur uit aan maar liefst -25%

Aarzel niet en kom langs en dompel je onder in de fijne wereld van Fietsen Devos! Koffie staat klaar!

 

Andere blogberichten